4 februari 19.30 livestream informatie groep 8

Gepubliceerd op 21 januari 2021

Welke middelbare school gaat het worden? Hoe ga je kiezen nu de open dag er niet is? Wij missen jullie en jíj, leerling van groep 8, mist ons!  Daarom gaan we digitaal: op donderdag 4 én donderdag18 februari organiseren wij twee livestreamavonden met verschillende onderwerpen gericht op alle ouders en leerlingen van groep 7 en 8. Wij zullen jullie laten zien hoe zo’n eerste jaar op het Coornhert eruit ziet, waar je je nu al op kunt verheugen en wat je van ons kunt verwachten op het gebied van begeleiding en vakken. De beide avonden starten om 19.30 uur en duren zo’n 40 minuten. Via de chat kunnen jullie al jullie vragen stellen en die worden dezelfde avond nog beantwoord!

Ook horen wij heel graag via de chat over welk(e) onderwerp(en) jullie meer informatie zouden wensen, als input voor de tweede informatieavond op18 februari.

Dit is de link naar de livestream: We nemen de livestream op en de opname kan hier ook worden teruggezien..

Maar dat is niet het enige. In de OpenDag-app verschijnen filmpjes en allerlei indrukken om nog meer van onze school te proeven. Op onze website is voor meer informatie tevens de digitale informatieavond van donderdag 16 november nog terug te luisteren. Wij zien ernaar uit om via de digitale weg met elkaar in contact te staan!

Door het wegvallen van de open dag, onze verbredende masterclassreeksen en de proeflessen missen wij het als school om met u en jullie in contact te staan. Wij zouden graag samen met jullie door de gangen van het Coornhert lopen, vertellen over onze waarden, enthousiast verhalen delen over de school en alle vragen die er bij u en jullie leven beantwoorden. Dit alles om te helpen bij de grote keuze waarvoor jullie staan. Het loopt anders, maar op deze manier hopen we te helpen bij het nemen van je besluit: Coornhert wordt mijn school!