Cambridge leerlingen in de prijzen bij ThiemeMeulenhoff

Gepubliceerd op 13 juni 2014

WaspReporter biedt al veertig jaar actuele onderwerpen waarmee leerlingen in de bovenbouw op een aansprekende manier hun vaardigheden in de Engelse taal kunnen oefenen. Ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van WaspReporter konden leerlingen deelnemen aan de jubileumprijsvraag georganiseerd door uitgever ThiemeMeulenhoff. Gevraagd werd een aansprekend thema in te zenden dat ter inspiratie zou dienen bij het schrijven van nieuwe artikelen voor het blad. De leerlingen uit C42 zonden na een interne selectieprocedure drie thema's in en vandaag kreeg de groep van mevrouw Velthoven tijdens de les onverwachts bezoek van ThiemeMeulenhoff: een van de inzendingen is in de prijzen gevallen! Het winnende team – Suus, Sjoukje, Sven en Stef - heeft de derde prijs gewonnen met het thema 'The differences between boys and girls'. Zij brachten het thema onder de aandacht met een poster en een zelfgemaakt filmpje in het Engels. Blij verrast en trots ontving C42 de bijbehorende prijs: een serie Engelstalige films. Dat werd gevierd met brownies en chocolate chip biscuits...en de eerste helft van de film Ted. Congratulations Suus, Sjoukje, Sven and Stef! Well done!!