Coornhert Glamour Night 2016 met thema “Film”

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Vanaf maandag 11 januari staat de website www.glamournight.com weer open –tot vrijdag 29 januari, 15.00 uur-, om de inschrijvingen voor de audities van de komende, vierentwintigste Coornhert Glamour Night te verwerken. Producers Nikki Fredriksz (klas 4) en docent Marco Leeuwrik roepen leerlingen en personeel op, mee te dingen naar een plaatsje op het podium. Voor het eerst in jaren kiezen we voor het aankleden van de voorstelling voor een thema: “film”. Onze ideeën daarbij, de hele gang van zaken, do’s en don’ts alsmede het productietijdpad kun je vanaf maandag vinden op onze website. Op Facebook houden we een pagina bij met actuele informatie en foto’s.

Met je inschrijving geef je aan dat jij en je eventuele companen op 17, 18 en 19 maart elke namiddag en avond beschikbaar zijn voor de show, en ook ingedeeld kunnen worden op de auditiedagen op 17, 18 en 19 februari. Artiesteninschrijving via de website. Voor al het wekelijkse nieuws en de vorderingen van de productie houden we de Glamour Night Facebookpagina bij; word lid!

Ook als je geen podiumtalent hebt en toch graag het spektakel van dichtbij wilt meebeleven, kun je je opgeven. De techniekploeg (licht, geluid, podiumbouw), de caterploeg en de make-upploeg hebben dringend versterking nodig. We starten eind januari een professioneel geleide schminkcursus voor beginners van drie vrijdagmiddagen, maar voor slechts een tiental geïnteresseerden! Inschrijving voor niet-artiesten via nikki.coornhertglamournight@gmail.com