Coornhert-artiesten op CoolTalent 2012

Gepubliceerd op 13 juni 2014

De Glamour Night blijkt voor sommige van onze leerlingen een springplank te zijn naar nieuwe mogelijkheden. Sophie Driebeek & de Schoolband, de band Cassius Clay ft. Jorik Methorst, de streetdancecrew JeWeetZelluf en het ensemble Jana del Rink hebben zich vorige week tijdens onze Coornhert Glamour Night bij een jury in de kijker gespeeld voor de manifestatie CoolTalent. Dit initiatief van de Lions Gouda wil regionaal middelbareschooltalent een podium bieden voor al het muzikaals wat op de respectievelijke muziekavonden van alle middelbare scholen in de omgeving te bewonderen valt. Op zaterdagavond 7 april zal in de Goudse Schouwburg de tweede aflevering van dit professionele festival plaatsvinden. Presentatie is mede in handen van zesdeklasser Sjors Aartsen, die vorig jaar op ons podium het publiek door de show leidde. Kaarten zijn in de voorverkoop en aan de kassa nog beperkt verkrijgbaar. We nodigen iedereen uit, onze leerlingen vanuit de zaal te komen aanmoedigen. Het Coornhert staat voor kwaliteit, en dat tonen onze leerlingen ook graag op de bühne!