Coornhert-leerlingen winnen landelijke KNAW Onderwijsprijs Profielwerkstukken

Gepubliceerd op 13 juni 2014

Nog voor het einddiploma volop in de prijzen vallen, dát overkwam onze zesdeklasleerlingen Erik–Jan Dros, Erik Kroon en Jasper Schakel. Zij wonnen de hoofdprijs binnen het E&M-profiel voor hun archeologisch onderzoek naar de oorspronkelijke loop van de rivier ‘ De Gouwe’. Kritisch en zelfstandig denken, doorzetten en goed kunnen samenwerken leverden een indrukwekkend werkstuk op. Met deze wedstrijd wil de Koninklijke Academie van Wetenschappen de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs stimuleren en benadrukken. De prijsuitreiking vindt op 9 juni plaats in het Trippenhuis in Amsterdam. Namens het Coornhert gymnasium allen van harte proficiat!

Voor meer informatie: Hester de Prieëlle, docent aardrijkskunde Coornhert gymnasium