Coornhert vertegenwoordigd bij Cooltalent

Gepubliceerd op 13 juni 2014

Zaterdagavond 11 juni vond  de eerste editie van Cooltalent plaats in de grote zaal van de Goudse Schouwburg. Met bijna 500 toeschouwers was de Goudse Schouwburg goed gevuld te noemen. Het Coornhert Gymnasium werd vertegenwoordigd door 2 acts.

Jaimie van Vliet met haar "Single girls" en Koen Sprokholt, Stijn van Megen, Jelle Stoffels, Bram van Gasteren, Gideon van der Stelt (Trigger the Madness) met hun versie van As I Lay Dying’s  "Sound of Truth" zorgden er voor dat het publiek kon genieten van enkele talenten van onze school.

Op hun website www.cooltalent.nl schrijft de organisatie: “Door de grote inzet en enthousiasme van de alle betrokkenen aan deze avond, vóór en dóór leerlingen van middelbare scholen uit de Goudse regio succesvol te noemen. Gekeken gaat worden naar de mogelijkheden om 2012 dit wederom te organiseren. Een deskundige jury heeft de voorselectie op de deelnemende scholen gedaan. De beste acts hebben een plek op het grote podium van de Goudse Schouwburg gekregen. De toeschouwer hebben het neusje van de zalm gezien tijdens een zéér afwisselende show, waarin muziek, dans en acteertalent centraal stonden. “Het is absoluut geen wedstrijd tussen de deelnemende scholen,” benadrukt Eggo-Bert Smid van de organiserende Lions GoudaBloemendaal. “Het gaat erom dat deze leerlingen de kans krijgen om op het grote toneel op te treden”. Het eindresultaat was een zéér afwisselende show met vele hoogtepunten.”