Coornhertbands spelen op Gouda Geeft

Gepubliceerd op 13 juni 2014

Gouda Geeft is een bijzonder muziekevenement voor jong en oud, met als doel geld ophalen voor de 3FM Serious Request actie

Op 21 en 22 december zullen allerlei uiteenlopende muzikale talenten op de Markt spelen. Het Coornhert Gymnasium levert zijn bijdrage door een aantal muzikale acts te laten optreden. Naast de enige echte Coornhert Schoolband spelen ook The Hanging SheepStaal Revival en Trigger the Madness op het Gouda Geeftpodium! Natuurlijk spelen ze 'voor de eer', maar ze hebben nog meer gemeen: ze zetten zich in voor het goede doel! Hopelijk komen zoveel mogelijk leerlingen hun schoolgenoten aanmoedigen!

De bedoeling is zo veel mogelijk geld op te halen voor de Serious Request actie, HIV Kinderen. Het verzamelde geld zullen we dan, namens Gouda, gaan aanbieden aan de DJ’s in het Glazen Huis.

Op 21 en 22 december staat er een podium op de Markt, vlakbij de IJsbaan. ’s Middags en ’s avonds spelen daar de bands en onderwijl kun je op verschillende plaatsen geld in collectebussen stoppen.

Naast deze activiteiten zal RTV Gouwestad ook een live uitzending maken 48 uur lang vanuit een glazenhuis die naast het podium staat. Deze radio uitzending is live te volgen via Gouwestad radio op: 106.2 FM in de ether en op 97.7 FM op de kabel. Daarnaast zenden wij ook nog live beelden uit op het tv kanaal waar nu het stadhuis op te zien is.

Gouda Geeft wil aantonen dat Gouda een waanzinnig leuke stad is, waar mooie dingen gebeuren. Kom dus ook en Geef ook! Wil je nu al geven?

De oproep is om leerlingen van diverse scholen in Gouda eo. een actie op te laten zetten om zo geld op te kunnen verzamelen voor het goede doel. Na de actie van de leerlingen mogen zij het opgehaalde geld voor het goede doel komen afgeven bij het Glazenhuis op de markt tijdens deze 2 dagen dat wij uitzenden. Zij komen dan live in de uitzending en mogen dan bijv. vertellen wat voor actie zij hebben gedaan.