Digitale rondleiding!

Gepubliceerd op 17 februari 2021

Woensdag 3 maart zullen we digitale rondleidingen verzorgen die gedaan worden door onze enthousiaste brugklasleerlingen. Alle kinderen uit groep 8 kunnen zich opgeven voor een digitale rondleiding door de school, waarbij één van onze brugklasleerlingen je alles laat zien wat je wilt zien. Wil je bijvoorbeeld zien waar er pauze gehouden wordt? De brugklasleerling laat het je live zien en neemt je via het schermpje mee.

Wil je je hiervoor opgeven? Vul de volgende Forms link in: aanvraag digitale rondleiding of scan de QR-code. Je ontvangt vervolgens een linkje in Teams op het opgegeven mailadres voor woensdag 3 maart.

In de afgelopen weken hebben wij digitaal volop aan u en jullie laten zien waar onze school voor staat, hoe onze leerlingen de school ervaren en welke mogelijkheden tot ontwikkeling wij bieden binnen ons onderwijs. Alle digitale informatieavonden en de Coornhert Talkshow zijn terug te luisteren en te bekijken via de onderstaande links. Velen van jullie zijn langs de school komen fietsen of rijden om een tasje op te komen halen, waarbij we het fijn vonden jullie even live te kunnen spreken! Ook zijn er individuele gesprekken gevoerd via Teams tussen collega’s en ouders die een gesprek hadden aangevraagd. Met de georganiseerde livestreams hopen we u en jullie een compleet plaatje te hebben geschetst van onze school en de begeleiding.

Wij bieden u en jullie nog heel graag de mogelijkheid om een individueel gesprek met een collega aan te vragen. Hebben jullie bijvoorbeeld vragen over Engels, over de klassieke talen, wilt u verder spreken met de ondersteuning op school of zou u graag een mentor van de eerste klas willen spreken? Via onderstaande contactgegevens kunt u uw vraag aangeven, dan wordt de vraag naar de aangewezen collega uitgezet en krijgt u een individueel gesprek via Teams.

Contactgegevens voor één op één contact via Teams:

Ondersteuning – Hanna de Vree, cgvre@coornhert-gymnasium.nl

Onderwijs – Regine van Alphen, cgan@coornhert-gymnasium.nl