Docent Coornhert Gymnasium gecertificeerd terug uit Cambridge

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Geertrui Velthoven, docent Engels, is begin juli naar King's College, University of Cambridge geweest. Zij heeft daar met succes een Professional Development Programme (PDP) afgerond, georganiseerd door Cambridge English Language Assessment.

Dit jaar bestaat Cambridge English Language Assessment 100 jaar en mevrouw Velthoven werd uit meer dan 300 inzendingen gekozen als 1 van de 12 winnaars van de speciaal uitgezette prijsvraag, welke vroeg om een inspirerend stukje creative writing.

De 12 winnaars kwamen uit alle hoeken van de wereld: Australië, Maleisië, Rusland, Armenië, Italië, Roemenie, Spanje, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Mexico, en Nederland. Na het dagelijkse ontbijt in de indrukwekkende Great Hall van King's College, namen de docenten Engels deel aan een serie seminars, lezingen en rondleidingen, met als doel zich verder te scholen in Cambridge English en een netwerk op te bouwen.

Op de foto is te zien hoe mevrouw Velthoven voorafgaand aan het afsluitende 'formal dinner' in Christ's College haar certificaat ontvangt uit handen van Juliet Wilson, Director Network Services, Cambridge English Language Assessment.

Een ieder die meer wil weten over de University of Cambridge English Language examens en/of certificaten kan terecht bij de sectie Engels of kijken op de website van Cambridge English Language Assessment, onderdeel van de University of Cambridge:http://www.cambridgeenglish.org/