Expositie kunst klas 5 tijdens opening

Gepubliceerd op 13 juni 2014

Vrijdag 1 juni vieren wij de ingebruikneming van de aanbouw van het bètagebouw. Dat gaat gepaard met enige feestelijkheden tussen 16.00 en 18.00 uur. In dit nieuwe gedeelte bevindt zich ook atelier21 waar de leerlingen van de kunstklas 5 hebben gewerkt. In het hele gebouw zal hun werk te zien zijn. De leerlingen hebben het afgelopen jaar o.l.v. Colette Vester gewerkt rondom thema's uit de kunstgeschiedenis: Middeleeuwen, Renaissance en Hofcultuur. Een groepje leerlingen zal een korte presentatie geven in de vorm van een Tableau Vivant (waarschijnlijk in de docentenruimte). Een groep derdeklassers heeft  eveneens o.l.v. Colette Vester de banken op het vernieuwde plein in een vrolijke jas gestoken.