Glamour Night staalkaart van talent

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Zowel vrijdag als zaterdag genoten leerlingen, (groot)ouders en medewerkers van de vierentwintigste editie van de Glamour Night waar leerlingen van klas 1 tot en met 6 en medewerkers hun talenten demonstreren. Het filmthema werd vindingrijk geïnterpreteerd. Na de swingende opening van het voltallige schoolorkest met de James Bondtune volgden nog ruim twintig acts. Het publiek zag dans in allerlei vormen van grappig tot poëtisch,  in groepen of individueel,  luisterde naar intieme liedjes, eigen (piano)composities of bewerkingen,  werd, zo na de nostalgie van de seventies, overrompeld door  stevige rock en was getuige van jongleurs die draaiende bordjes van elkaar overnamen en bovendien van de wonderbaarlijke ontsnapping van een docent uit een gesloten kist waar na opening dan wel weer totaal iemand anders uit te voorschijn sprong! Kortom, het was magisch wat hier allemaal plaatsvond.

Dit alles was natuurlijk alleen mogelijk met een groot aantal anderen buiten het podium: de ploeg van licht en geluid, de toneelmeesters, de schminkploeg, degenen die zorgden voor catering, ontvangst, garderobe, programma’s, kaartjes et cetera.

De productie lag in handen van docent Marco Leeuwrik en vierdeklasser Nikki Frederikzs.

Foto: Jakob Gillissen