Hij is er: de leerlingenraad!

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Sinds december vorig schooljaar is er een leerlingenraad op school. De leerlingenraad bestaat uit tien leerlingen uit verschillende jaarlagen. Na  een sollicitatie zijn Katinka Vork (Klas 3), Temi de Groen (Klas 4), Luc Janssen, Stef Lips, Sven kleine (Klas 5), Florian Barkema en Onno Blom (Klas 6) uitgekozen door Annelotte Lutterman en Adriaan Dirven als raadslid. Annelotte en Adriaan (Klas 5) nemen samen de rol van voorzitter op zich.

Tot nu toe heeft de leerlingenraad ervoor gezorgd dat er vanaf de vijfde de mogelijkheid is om het vak filosofie te volgen. Voor dit jaar is er alweer een aantal punten waar de raad aan willen werken.  Contact opnemen kan via één van de eerder genoemde leerlingen!