Hoe overleef ik...de vierde klas

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Afgelopen week brachten de vierdeklassers twee dagen door in de Ardennen, in het pittoreske dorpje Rivage. Tijdens het abseilen, het klimmen, tokkelen en mountainbiken verlegden leerlingen vaak hard gillend of juist in ijzige stilte hun grenzen en bij het kampvuur en tijdens een enkel (nachtelijk) kaartspel werden zichtbaar nieuwe vriendschappen gesloten. Ik kan als docent terugkijken op een fantastisch kamp met een superleuke, gemotiveerde groep; zelfs in de stromende regen heb ik geen onvertogen woord gehoord! Gelukkig waren de weergoden ons vrijdag beter gezind en werden we beloond met een zonovergoten dag, heerlijk tijdens de elf kilometer lange kanotocht. Alle lof voor onze geweldige vierde klas, dit wordt een topjaar!