Hulp bij (t)huiswerk: hoe leer je voor de zaakvakken? Terugkijken via link!

Gepubliceerd op 21 januari 2021

Dinsdag 2 maart  staat de ‘Hulp bij (t)huiswerk’-avond in het teken van de zaakvakken en samenwerkend leren. Deze derde avond in de themareekst start om 19.30 uur. Dit is de link naar het live event van dinsdag 2 maart

Wij bieden drie digitale avonden aan met wisselende thema’s, bedoeld voor ouders, leerlingen en alle geïnteresseerden: Ze zijn een vervolg op de algemene avond met betrekking tot Hulp bij (t)huiswerk. Niet alleen nuttig in coronatijd!

• Dinsdag 2 februari: Hulp bij het leren van een taal.
  • Dinsdag 16 februari: Hulp bij de Bètavakken (Let op: niet 15 februari).
  • Dinsdag 2 maart: Hulp bij de zaakvakken en samenwerkend leren.

We hebben het als ontzettend prettig ervaren om via de digitale weg met ouders in contact te staan. Samen staan we om onze leerlingen en we hebben adviezen uitgewisseld rondom de omgang met het huiswerk en het mentaal en fysiek gezond blijven.

Verschillende vakdocenten en experts zullen de onderwerpen in zo’n 40 minuten uitdiepen. U kunt tijdens de avond via de chat uw vragen stellen, die aan het einde van de presentaties beantwoord worden. De avonden worden vanaf 19.30 uur gelivestreamd. Nadien wordt de opname van de avond op onze website geplaatst.

Dit is de link naar het live event van dinsdag 16 februari. Dezelfde link is voor het terugkijken te gebruiken.

Dit is de link naar het live event van dinsdag 2 februari. Dezelfde link is voor het terugkijken te gebruiken.

Dit is de link naar het live event van dinsdag 2 maart. Dezelfde link is voor het terugkijken te gebruiken.