Informatie-avond voor ouders op 15 november

Gepubliceerd op 7 oktober 2021

Op maandag 15 november organiseert het Coornhert gymnasium een informatieavond voor ouders die zich oriënteren op een school voor voortgezet onderwijs. De avond start om 20.00 uur in de aula met een korte presentatie. Daarna zijn er twee informatierondes  van twintig minuten over een tweetal thema's. Die thema's zijn te kiezen uit de volgende vijf: technisch gymnasium, klassieke talen,  (Cambridge) Engels, leerlingondersteuning en het kern- en keuzerooster. Deze rondes worden gevolgd door een vraag-en-antwoordronde met docenten en leerlingen. Om 21.30 uur is de avond afgelopen. U hoeft zich niet vooraf op te geven voor de informatie-avond.
De informatie-avond volgt op de Proefschoolweek: vanaf maandag 8 tot en met donderdag 11 november volgen elke middag zo'n 28 leerlingen uit groep acht de Proefschool op het Coornhert gymnasium. Zij zijn actief bezig met ontwerpen en maken, leren de Grieks letters en volgen een les naar keuze: geschiedenis, aardrijkskunde, Frans, Engels, debat, toneel, ...