Informatie-avond voor ouders op 15 november gaat door! Start om 20.00u

Gepubliceerd op 7 oktober 2021

Informatieavond voor ouders van groep 8 – 15 november 2021, start om 20.00u

De informatieavond voor ouders van groep 8 op het Coornhert Gymnasium zal vanavond fysiek doorgang vinden. Gezien de afgekondigde maatregelen zal de informatieavond op 1,5 meter afstand georganiseerd worden. Wij vragen u om zoveel mogelijk alleen naar deze avond te komen. Bij de ingang zal u om een QR code gevraagd worden, om het verloop van deze avond veiliger te maken voor iedereen. Eenmaal binnen de school geldt dat u een vaste plaats toegewezen krijgt. Er zal niet tussentijds van ruimte gewisseld kunnen worden. U maakt aan het begin van de avond de keuze of u meer wilt horen over de onderwerpen Klassieke Talen & het technisch gymnasium of de onderwerpen Cambridge Engels & de leerlingondersteuning. In beide ruimtes zult u voorgelicht worden over onze school in het algemeen en het kern en keuze rooster. Video-opnames van de avond zullen eveneens op onze website gepubliceerd worden, zodat iedereen die geïnteresseerd is alle onderwerpen terug kunnen zien. We zien u heel graag vanavond om 20.00u op onze school! (Inloop vanaf 19.30u)