Klas vier actief in de Ardennen

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Na het ophalen van de boeken, een eerste kennismaking met de mentor en de eerste lesdag was het op donderdag 4 september voor alle vierde klassers al tijd om te vertrekken voor het Ardennenkamp.

Na een kort nachtje voor de leerlingen en de begeleiders vertrok de bus zeer vroeg vanuit Gouda om op tijd in de Belgische Ardennen te zijn. Daar aangekomen werd er al snel begonnen met de eerste activiteiten. Voor de donderdag en vrijdag stonden voor alle groepen dezelfde activiteiten gepland.

Er werd met een kayak gevaren, gemountainbiket door modderpoelen, geklommen, geklauterd, geabseild en als kers op de taart getokkeld van een 60 meter hoge rots!

Tijdens de activiteiten, maar zeker ook tussen de activiteiten door was er veel ruimte om met elkaar kennis te maken, te ontdekken wie er allemaal in het vierde leerjaar zitten, elkaar te helpen en aan te moedigen en uiteraard ook om te kletsen met je mentor van het vierde jaar.

Na twee geweldige dagen zijn we klaar voor de echte start van de vierde klas en hopen we dat alle leerlingen een fantastisch Ardennenkamp hebben gehad!