Laatste kaarten Glamour Night 2015

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Inmiddels broeit en borrelt de school in afwachting van het jaarlijkse muziekspektakel Coornhert Glamour Night. De voorverkoop heeft leerlingen van hun avond naar keuze kunnen voorzien. Omdat we vermoeden dat met name eerste- en tweedeklassers nog weinig idee hebben wat ze missen, nodigen we speciaal hen van harte uit, alsnog kaartjes te kopen. Ze worden, zolang de voorraad strekt, verkocht in lokaal 01, elke grote pauze op het hoofdgebouw. Ook ouders zijn van harte welkom: kaartjes kunt u via uw kind kopen! Het programma is als vanouds erg divers en gaat van luisterliedjes en klassiek tot heuse metal, ballet en vrolijke pop. De schoolband, docenten, leerlingen uit klas 1 tot en met 6: iedereen zet op het podium zijn beste beentje voor. Informatie is te vinden op www.glamournight.com.