Ongewenst weer een groot succes!

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Ongewenst was weer een groot succes. Drie avonden achtereen zetten 28 leerlingen van klas 2 t/m 6 een dolkomische western op de planken die uiteindelijk door maar één speelster werd overleefd. Wat errug! Het publiek, bestaande uit leerlingen en collega’s, maar natuurlijk ook veel familie en vrienden en – niet te vergeten – tal van oud-leerlingen en oud-collega’s had weinig moeite de zoektocht naar money & bitches te volgen. Vooral de vele oud-spelers en oud-regisseurs, die alvast vooruit liepen op de naderende reünie, zaten op het puntje van hun stoel en juichten luid als er weer een oude oneliner passeerde, die hen aan de goede oude tijd deed herinneren. Tja, das war einmal. Over tradities gesproken: voor het derde jaar in successie is Ongewenst geschreven, geregisseerd en georganiseerd door vier zesdeklassers die hiermee hun profielwerkstuk afrondden. Hannah de Korte, Sjoerd Tomassen, Bente Vermaat en Isis Weekenborg stuurden niet alleen de 28 spelers en muzikanten van de Schoolband aan, maar ook nog eens 87 mensen achter de schermen (decor, licht, geluid, schmink, catering, garderobe). De school dankt hen hartelijk voor hun tomeloze enthousiasme en inzet, want zij maakten vanaf april veel, héél véél uren. Heeft u het gevoel iets gemist te hebben? Voor spijtoptanten komt over enige tijd de DVD beschikbaar.