Online open dag op 13 februari

Gepubliceerd op 2 februari 2021

Benieuwd naar de Coornhert Show op de open dag of wil je nog eens terugkijken? Klik hier: Coornhert Show 13 februari.  Volg ook de online rondleiding door de school. Je ontmoet ook docenten die over hun vak vertellen.

Leer het Coornhert beter kennen en bezoek de online open dag en volg de rondleiding! Op 13 februari nemen we  jou en je ouder(s) vanaf 13.00 graag mee op een live tour door de school. We starten de middag met de Coornhert Talkshow onder leiding van onze oud-leerling Duuk Roodbol. Een aantal leerlingen en docenten vertelt allerlei interessante en leuke dingen over het Coornhert.

Om mee te kunnen doen met de proefjes, puzzeltjes e.d. is het heel fijn als jij het Coornhert Pakket erbij houdt. Is sneeuw, kou en ijs geen probleem, haal dan tussen woensdag 10 en vrijdag 12 februari een tasje met het Coornhert Pakket lopend of met de fiets af bij onze school tussen 14.00-16.30 uur. Zo kun je -met je ouder(s)- al een keertje kennis maken met de route van huis naar school. Niet per fiets of lopend maar met de auto? Dan bent u met uw kind welkom op zaterdag 13 februari tussen 9.30 en 12.00 uur. Wij staan klaar bij ons Beta-gebouw op de hoek van de Willem de Zwijgerlaan en de Stadhouderslaan.

Maken de winterse omstandigheden het ophalen voor 13 februari praktisch onmogelijk dan is je tasje ook volgende week af te halen op woensdag 17 februari tussen 14.00 en 16.00 uur, of op vrijdag 19 februari tussen 15.00 en 17.00 uur.

NB  Meld u aan voor een gesprek op 10 of 11 februari met een medewerker en omschrijf het onderwerp of stel u vraag via dit formulier. U ontvangt een bevestiging en een uitnodiging voor het gesprek via Teams. Een van onze medewerkers neemt graag contact met u op.

Download hier de poster met alle informatie!