Open dag 2016: van harte welkom!

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Zaterdag 16 januari verwelkomt het Coornhert gymnasium van 9.30 tot 13.00 uur ouders en kinderen op de open dag. Om 9.30 en om 10.30 uur is er een startmoment met muzikale omlijsting. Daarna kan iedere bezoeker een rondgang door de school maken en een eigen programma samenstellen. Er zijn proeflessen voor o.a. Latijn, Grieks en Onderzoeken en ontwerpen. Groepachtleerlingen kunnen bij verschillende vakken actief aan de slag zoals bij scheikunde. Er zijn lokalen waar bezoekers informatie over de school en in het bijzonder de brugklas kunnen krijgen. Alle mogelijkheden zijn al te lezen in het programma dat u hier kunt vinden. Komt u met de fiets, dan kunt u de fiets stallen achter de school, Jan van Renesseplein 1. Komt u met de auto dan is parkeren het makkelijkst aan de overkant, bij het B-gebouw, Ruys de Beerenbroucklaan 1.