Schitteren op de Glamournight

Gepubliceerd op 13 juni 2014

Afgelopen weekend hebben liefst achthonderd mensen kunnen genieten van alles wat de scholieren van het Coornhert Gymnasium in Gouda aan muzikaals te bieden hadden. In een prachtig decor vochten rap, luisterliedjes, soul, metal, pop en rock om de aandacht van een publiek, dat gul was met applaus. De avond werd gepresenteerd door vijfdeklasser Charlotte Koning, die in een prachtige glitterjurk kinderen uit de klassen 1 tot en met 6 alle ruimte gaf om te schitteren. Geen voor de hand liggend repertoire, maar heel eigenzinnige arrangementen van hits van Caro Emerald en Lana del Rey, Jeff Buckley of The National, tot zelfgeschreven nummers. De avond werd voor de twintigste keer geproduceerd door docent Marco Leeuwrik, in combinatie met scholiere Tessa Boon, die samen hun feestje luister bijzetten door na afloop in de bar, als een derde helft, een gastoptreden te presenteren van oudleerlingen, die met de complete cast en publiek nog tot in de kleine uurtjes doorfeestten. (foto: Jakob Gillissen)