Scouts COOL Talent aanwezig bij Glamour Night

Gepubliceerd op 13 juni 2014

Als volgende week weer heel wat leerlingen en docenten tijdens de Glamour Night blijk geven van hun uiteenlopende talenten, zitten er ook scouts in de zaal voor COOL Talent. Alsof het al niet spannend genoeg is ... COOL Talent is een avondvullende voorstelling in de Goudse Schouwburg waarin de beste acts van middelbare scholen uit Gouda en omgeving ieder jaar weer een podium krijgen om hun kwaliteit en talent te laten zien aan een breed publiek. Dit kan zijn in de vorm van zang, dans, cabaret, kort toneel etc.
COOL Talent bundelt het talent en enthousiasme van leerlingen - en hun docenten - van bijna alle middelbare scholen in Gouda en omstreken. Deze scholen organiseren al jaren lang hun eigen schooltalent wedstrijden. Tijdens deze reguliere voorstellingen beoordeelt een deskundige COOL Talent Jury de talloze acts. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de individuele kwaliteit, maar ook naar het enthousiasme van het aanwezige publiek en de originaliteit van de act.
De beste acts per school worden uitgenodigd deel te nemen aan de COOL Talent avond in de Grote Zaal van de Goudse Schouwburg. Daar staat een professionele crew klaar om met de leerlingen en hun ouders en docenten een geweldige avond te realiseren.

Wie gaan er door van het Coornhert?