Skiën, snowboarden en Tube-gliden met het Coornhert 8+ plan!

Gepubliceerd op 13 juni 2014

Gisteren is er opnieuw een activiteit geweest in het teken van het 8+ plan. Dit keer zijn we met 20 leerlingen gaan skiën, snowboarden en Tube-gliden in Snowworld Zoetermeer.Het aantal leerlingen dat mee mocht omdat zij voor al hun vakken een 8 of hoger stonden na toetsweek 2 was verdubbeld ten opzichte van periode 1. Dat is natuurlijk een groot succes!

Alle leerlingen begonnen met een uurtje skiën voor de gevorderde skiers of een uurtje skiles van twee skileraren. Na dit uurtje was er een korte pauze en wisselden we onze skimaterialen in voor snowboardschoenen en een snowboard. Opnieuw werd er les gegeven door twee leraren en na een uurtje vallen en opstaan hebben de leerlingen met beide wintersporten kennis kunnen maken.

Tot slot mochten alle leerlingen nog even van de berg glijden op een grote luchtband (tube). Dit was uiteraard niet zo moeilijk als het skiën en snowboarden was voor de meeste leerlingen en dus een leuke afsluiting van weer een geslaagde middag!

We hopen op weer een groot (of nog groter!) aantal deelnemers aan het 8+ plan na toetsweek 3. Dan zal de laatste activiteit van het 8+ plan dit jaar plaatsvinden. Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar het zal zeker weer net zo leuk worden!