Skireis bovenbouw in voorjaarsvakantie

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Tijdens de voorjaarsvakantie vond de Coornhert Skireis plaats. Een reis waar bovenbouwleerlingen zich voor konden inschrijven. Een kleine week werd Dachstein-West in Oostenrijk opgevrolijkt door een groep van 64 enthousiaste mensen, bestaande uit 53 leerlingen, 6 docenten, 4 instructeurs en een blije buschauffeur.

De reis besloeg twee nachten in een bus, drie nachten in een hotel en vier dagen op de piste.

Samengevat: prima accommodatie, goed eten, lekker zonnetje, (en daardoor helaas iets mindere maar wel) genoeg sneeuw,  leuke skigroepen, nauwelijks ongelukken, ontspannen zwembadavondje, hilarische spelletjesavond en bovenal tijdens de gehele reis: een hele fijne en gezellige sfeer. Het was echt een topreis!

Alle dank voor de organisatoren van deze reis: Daphne, Jack, Nona en Nuccia uit klas 5!