Tien jaar Cambridge Engels op het Coornhert

Gepubliceerd op 17 juni 2016

Bij de opening van het 127e schooljaar werd de sectie Engels in de bloemen gezet: tien jaar geleden startten twee brugklassen op het Coornhert gymnasium met Cambridge Engels waarbij flinke ondersteuning van een native speaker werd geboden. Dat bleek het begin van een succesvolle aanpak. Steeds meer leerlingen wilden en konden op een hoger niveau met Engels starten én doorgaan. Inmiddels volgen alle leerlingen Cambridge Engels en een groot aantal volgt vanaf klas 2 het Cambridge High Level-programma. De resultaten voor het Cambridge Advanced Exam en Cambridge Proficiency Exam (hoogste niveau) zijn uitstekend. Met applaus, bloemen, koekjes met de union jack erop en natuurlijk 'Engelse drop' vierden we de Cambridgeverjaardag.