Uitreiking Cambridge certificaten

Gepubliceerd op 17 juni 2016

De sectie Engels heeft op 16 november samen met de schoolleiding Cambridge Advanced English certificaten uitgereikt aan 46 leerlingen. Het CAE certificaat (C1 Europees Referentiekader) is een wereldwijd erkend certificaat dat leerlingen de mogelijkheid biedt om taalkundige vrijstellingen te krijgen bij Engelstalige vervolgopleidingen. Ook veel buitenlandse universiteiten en werkgevers erkennen dit certificaat. De komende twee weken is er bovendien een groepje zesdeklassers dat deelneemt aan het CPE examen, een examen op near-native niveau (C2 Europees Referentiekader). Wij wensen deze toppers veel succes! Op de foto een groot gedeelte van de CAE gecertificeerde leerlingen - We feliciteren bij deze graag alle gecertificeerden!