Voedselbankactie 2012 op het Coornhert gestart

Gepubliceerd op 13 juni 2014

Om 12.05 uur is het startsein voor de Voedselbankactie 2012 gegeven. De start werd opgeluisterd met een korte wisseldans van een aantal leerlingen waarbij ten slotte ook een leerling met een kratje levensmiddelen indraaide. Dit kratje werd aan het eind van de dans overhandigd aan de heer Gerrit Brinkman, bestuurslid en onze contactpersoon bij de Goudse Voedselbank, die kort enkele vragen over de Voedselbank en het belang van de actie beantwoordde. Er zijn in Gouda nog meer mensen dan vorig jaar die een beroep doen op de Voedselbank. De nood is groot. De actie van het Coornhert was vorig jaar een enorm succes. Er zijn toen in allerijl door de heer Brinkman extra kratten bezorgd en uiteindelijk verlieten 75 goed gevulde kratten de school. Het zou fantastisch zijn als we met elkaar dat aantal in ieder geval evenaarden! Woensdag en donderdag voor de start van de lessen en in de kleine pauze, vrijdag de gehele ochtend kunnen levensmiddelen en andere eerste levensbehoeften ingeleverd worden in het atrium.