Extra Coornhert: het podium op!

De wereld ligt aan jouw voeten

Je ademt muziek, dans of theater, of ondersteunt graag anderen die dat doen. Het Coornhert telt een lange traditie op dit gebied. Licht uit, spot aan voor jou!

Zo kun je terecht bij de jaarlijkse theaterproductie ‘Ongewenst’: geschreven, geregisseerd en opgevoerd door leerlingen. De Glamournight, sinds 1992 een begrip en voor veel (oud)leerlingen een springplank naar een muzikale carrière. Er is een supercoole schoolband voor leerlingen uit alle jaarlagen. Het vrijdagmiddag schoolorkest, met optredens in het Concertgebouw in Amsterdam – leuk voor gevorderde en beginnende muzikanten!

Om anderen te laten shinen kun je terecht bij een echte techniekploeg die het licht en geluid verzorgt, de schminkploeg, de cateringploeg, en vooral ook de decorploeg. Kortom: geacht publiek, welkom!