Coornhert kijkt terug

Een stream gemist, of nog een keer terugkijken? Voor nieuwsgierige leerlingen van groep 7 en 8, belangstellende ouders, en iedereen die meer wil weten over het Coornhert gymnasium.

Klik op de link om de Speurtocht 2022 te doen! Ook vind je hier het boekje om de vragen die tijdens de speurtocht beantwoord moeten worden. Heb jij jouw goodiebag nog niet opgehaald? Dit kan nog steeds, kom gewoon langs om er eentje op te halen.

Tygo de Wit heeft de prijsvraag van de speurtocht gewonnen. Hij ontvangt 22 februari zijn welverdiende prijs.

De speurtocht

Het "boekje" voor de speurtocht

Klik op de link om de filmpjes te bekijken

Het Coornhert in vogelvlucht

Een rondleiding door de school

Onze eigen wiskunde methode - Wiskunde online

Klik op een van onderstaande links om de informatieavond van 15 november 2021.

Opening in de aula, met uitleg over kern en keuze rooster

Opening in het atrium, met uitleg over kern en keuze rooster

Het Technisch Gymnasium

Klassieke talen op het Coornhert Gymnasium

Leerlingondersteuning op het Coornhert Gymnasium

Helaas is de opname van Cambrige Engels niet goed van de camera afgekomen, die mist daarmee in bovenstaand lijstje. U kunt hier informatie vinden over Cambridge Engels op onze school.

Klik hier voor een directe link naar ons Youtube kanaal.