Masterclasses groep 7 en 8 gaan helaas niet door

Masterclassreeksen Coornhert Gymnasium voor basisschoolleerlingen schooljaar 2021 – 2022:

Vanwege de coronamaatregelen en de hoge besmettingsgraad van dit moment achten wij het verstandig de Masterclasses af te zeggen. Het advies van de overheid en de VO-raad is om basisschoolleerlingen alleen voor heel kleinschalige wervingsactiviteiten in te school te ontvangen.

We vinden het heel jammer om deze beslissing te moeten nemen. Elk jaar is de ontvangst van meer dan 200 basisschoolleerlingen die verwachtingsvol de school binnenstappen een feest! We missen de leerlingen en hun enthousiasme.

Zaterdag 5 februari kunnen basisschoolleerlingen onze online Open Dag bezoeken vanaf 13.00 uur. Goodiebags met een speurtocht en leuke extra’s zijn op woensdagmiddag 2 en zaterdagmorgen 5 februari op te halen bij de school. Ook kunnen leerlingen groep 7 en 8 zich inschrijven voor een VIP-tour op zaterdagmorgen 5 februari. Informatie vindt u op de website van onze school: coornhert-gymnasium.nl en in de Open Dag app. De VIP-tours zijn op basis van inschrijving en starten vanaf 9.30 uur.

Basisschoolleerlingen groep 8 met een vwo-advies die nog niet hebben deelgenomen aan de Proefschool in november, zijn van harte welkom op woensdagmiddag 9 februari a.s. bij de Proeflessen. Inschrijven kan met deze link.