Certificaten Cambridge-Engels feestelijk uitgereikt

Docenten Engels én de leerlingen die Cambridge-examens hebben afgelegd, vierden afgelopen week met een feestelijke uitreiking van de Cambridge Certificates een indrukwekkende prestatie. Het Coornhert is een van de weinige scholen in Nederland waar vijfdeklassers dit niveau bereiken en een dergelijke prestatie afleveren.
Een indrukwekkende 32 procent van onze studenten heeft het C2-niveau bereikt, bijna-moedertaalvaardigheid in het Engels. Bovendien heeft 61.5 procent van onze studenten het Cambridge Advanced-niveau bereikt. We mogen met recht spreken van een uitstekend resultaat. Dat is niet alleen te danken aan de leerlingen, maar zeker ook aan het docententeam en de moedertaalsprekers, die met elkaar de leerlingen hebben voorbereid met veel toewijding en een klinkend resultaat.
Op de foto zie je het traditionele moment waarop de bijbehorende studiepetjes massaal de lucht ingaan. Party and tally-ho!