Coornhertleerling Thirza produceert voorstelling “Veel te weinig” in de Garenspinnerij – laatste kaartjes!

In diverse media kon je al lezen dat zesdeklasleerlinge Thirza Franken haar eigen toneelvoorstelling schreef, regisseerde en produceerde, in de aanloop naar komende zaterdag 2 maart. De eigenlijke voorstelling van acht uur was binnen korte tijd stijf uitverkocht; reden om er ’s middags een tweede voorstelling vóór te zetten om iedereen die de start van de avondverkoop gemist had, tóch de gelegenheid te geven, het spektakel te zien. Het stuk wordt gespeeld door een cast die volledig uit leerlingen én medewerkers van onze school bestaat. De generale was vanavond in een wat kale schoolaula (foto), maar de voorstelling zelf krijgt in de Garenspinnerij een prachtig podium, waar onze leerlingen onder de bezielende leiding van Thirza ongetwijfeld zullen schitteren. Een kaartje kost 7 euro (excl. administratiekosten), en je kunt dat via Kaartverkoop Veel te Weinig aanschaffen. Via die link vind je ook de beschrijving van het stuk. We wensen regie en cast een fantastische voorstelling!