Forse drukte bij goedbezochte Open Dag

Afgelopen zaterdag stonden de deuren van de school en de lokalen weer wagenwijd open, om alle Goudse kinderen uit groep zeven en acht te laten zien waarom wij voor hen de leukste school kunnen zijn. En ze kwamen in grote aantallen. Soms wat verlegen, dan weer nieuwsgierig, met ouders en vaak geflankeerd door een ijverige onderbouwer die zijn school graag showde. Een groot succes, zo’n enorm drukbezochte dag! Het goede nieuws: wachtlijsten hoeven we niet aan te leggen. We kunnen in principe álle leerlingen die voldoen aan de toelatingseis, volgend jaar een plekje bieden op het Coornhert. Toch nog vragen? Over de aanmelding kun je mailen of bellen met de afdelingsleider jaar 1 en 2, Stephana de Wolf-Jonker (cgwf@coornhert-gymnasium.nl) en over alle vragen rondom begeleiding en ondersteuning staat Hanna de Vree (cgvre@coornhert-gymnasium.nl je graag te woord.