Kick-off Lustrumjaar 2024 met groots reünie-optreden schoolorkest

Een beetje Coornherter gaat van een feestje vrijwel altijd aan. Dan komt het goed uit dat je komend weekend de kick-off van het komend lustrumjaar op school kunt meemaken!

Komende zaterdag 27 januari zal rector Jacques van Hoof dit lustrumjaar officieel openen. Dit gebeurt om 19.00 uur in de aula van onze school. Hoofdmoot van deze kick-off is een speciale uitvoering van ons Coornhert Schoolorkest, dat zijn veertigjarig bestaan onderstreept met een concert waarin zowel huidige als vroegere leden van dit orkest meespelen.

Het huidig orkestbestuur heeft in overleg met de huidige dirigent, Gertjan Essenstam, gezorgd voor een gevarieerd programma. Nadat de rector het lustrumjaar voor geopend heeft verklaard, wordt deze kick-off dus voortgezet met een daverend muzikaal optreden, waarna er nog een gezellige nazit in het Atrium zal zijn.

De toegang is gratis. Iedereen is meer dan welkom. De inloop is vanaf 18.45 op het hoofdgebouw aan het Jan van Renesseplein in Gouda, de opening en het daaropvolgende concert zijn om 19.00 gepland.

SAVE THE DATE: op enig ander moment informeren we jullie over de op stapel staande grote Coornhert-reünie. Blok alvast zaterdag 15 juni 2024 overdag in je agenda!