Open Dag 2024

Misschien heb je begin november kennismakingslessen gevolgd op het Coornhert Gymnasium of hebben je ouders de daaropvolgende informatieavond bezocht. Nieuwsgierig naar meer?  

Welkom op deOpen Dag! Op zaterdag 13 januari 2024 van 9.30 tot 13.00 uur ben je van harte welkom om door de school te dwalen, mee te doen aan leuke activiteiten, hersens te kraken, spannende proefjes te doen en techniek te testen. Laat je rondleiden door de ambassadeurs van onze school – brugklasleerlingen die je misschien zelfs al kent. Maak kennis met de vrijdagmiddagactiviteiten die het onderwijs op onze school zo leuk maken. Samen met je klasgenoten of alleen – het Coornhert daagt je uit!

Deze Open Dag is voor leerlingen van groep 8 en 7 en hun ouders. Inschrijven is niet nodig. Bekijk hier alvast het programma..

Voor meer informatie: neem contact op met Stephana de Wolf-Jonker, afdelingsleider klas 1 en 2 via mail administratie@coornhert-gymnasium.nl of telefonisch via 0182 – 599 517.

Kun je niet komen op 13 januari a.s. en wil je wel een rondleiding door de school? Of wil je nog eens wat terugkijken? Kijk dan op ons Youtube kanaal.