Slotconcert Schoolorkest met speciale gasten

Komende dinsdag 9 juli is iedereen, leerling, docent of ouder, van harte welkom om het traditionele slotconcert van ons onvolprezen schoolorkest mee te maken. Dirigent Gertjan Essenstam heeft met de leerlingen een mooi programma in elkaar gezet, dat louter bestaat uit bekende filmmuziek. Bovendien wordt het orkest deze keer uitgebreid vocaal ondersteund: schoolbandzangeres Gioa van Nispen zingt solo mee én een heus orkest komt zijn opwachting maken voor een spectaculair experiment. Heb je nog meer redenen nodig om te gaan kijken? Nou vooruit, nog eentje dan: de toegang is helemaal gratis! De deuren gaan open om 19.15 en het programma start om 19.30. De school is trots op haar tradities, en in dit mooie lustrumjaar laat het orkest zich van zijn beste kant zien. Wil je komend jaar meespelen? Spreek de dirigent aan of maak eens een praatje met een orkestlid. Komend schooljaar doet het orkest weer mee aan het nationale Orkestival. Houd de publiciteit daarover goed in de gaten!