Maak kennis met onze school

Misschien ken je al iemand die op het Coornhert Gymnasium zit, of wil je gewoon naar deze school omdat het een kleine en gezellige school is. Vanaf november kun je op verschillende manieren een kijkje nemen achter de schermen. Welkom!

Kennismakingslessen – dinsdag 22 november t/m donderdag 24 november 2022

Zit je in groep 8 en vind je het leuk om lessen te volgen alsof je in de brugklas van het Coornhert Gymnasium zit? Volg een les klassieke talen, maak kennis met ons technisch onderwijs, en kies – net als de leerlingen bij ons op school – zelf een keuzeles. De kennismakingslessen zijn van 12.45 tot 16.00 uur, duren één middag, en vinden plaats in november, houd de site in de gaten voor de exacte data. Nieuwsgierig geworden? Meld je hier aan.


‘Dag van het Coornhert’
Open middag & informatieavond maandag 14 november 2022

Maak op een speelse manier kennis met de twee gebouwen, leuke (les)activiteiten en ontmoet brugklassers en medewerkers van het Coornhert. Op maandag 14 november ben je als leerling van groep 8 tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom.
Voor je ouders is op dezelfde dag een informatieavond die om 19.30 uur begint.
Aanmelden is niet nodig, meer informatie over de middag en avond vind je hier.

Open Dag 14 januari 2023

De eerste echte open Open Dag na drie jaar! Op zaterdag 14 januari van 9.30 tot 13.00 uur ben je als vanouds van harte welkom om door de school te dwalen, mee te doen aan leuke activiteiten, hersens te kraken en techniek te testen. Laat je rondleiden door de ambassadeurs van onze school – brugklasleerlingen die je misschien zelfs al kent. Voor leerlingen van groep 8 en 7, en ouders. Tot de 14e!

Masterclassreeksen – januari en februari 2023

Ben je een leerling uit groep 8 of 7 van de basisschool en op zoek naar meer uitdaging? Dan zijn de masterclassreeksen op het Coornhert Gymnasium wat voor jou! Een reeks duurt vier lessen van 80 minuten en gaat over bijzondere onderwerpen & vaardigheden, en zijn behalve uitdagend ook gezellig. De masterclassreeksen starten op in de week van 23 januari. Voor meer informatie en aanmelden klik je hier.

Na afloop van een reeks ontvang je een masterclassdiploma.

Aanmelden nieuwe schooljaar voor 15 maart 2023

Enthousiast over het Coornhert en wil je graag op onze school komen in het nieuwe schooljaar? Klik hier voor meer informatie. De inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar sluiten op woensdag 15 maart 2023. We kijken uit naar je komst!